Persoonlijk

We gaan de lucht in!~

Lieve mensen die de tijd nemen om dit even te lezen, nogmaals welkom. Ik ben Maryam en ik ben deze site begonnen omdat ik in een fase zit waarin ik mezelf verder wil ontwikkelen. Ik vind het geweldig om te lezen en te leren over positiviteit, mindfulness, gelukkig zijn en alles wat er bij komt kijken. Door er ook over te schrijven wil ik het duidelijk maken voor mezelf en er ook anderen mee inspireren.

Ik heb een lange periode gespeeld met het idee om een blog te beginnen. Sinds ik bezig ben met dit alles heb ik steeds het gevoel dat ik dit niet alleen wil beleven maar het ook graag met anderen wil delen. Ik moet wel eerlijk bekennen dat het een lange tijd geduurd heeft voordat het balletje is gaan rollen. De uitstellers onder ons klinkt dit vast bekend in de oren. Ik kon altijd wel een reden bedenken om het niet echt te doen. Er valt eerst nog zo veel te leren, Ik heb het punt nog niet bereikt om er andere iets over mee te geven, Waar haal je de tijd vandaan? En ga zo maar door met nog meer onzin redenen.

Deze blog is nog verre van perfect, maar dat is absoluut niet mijn streven. “DONE IS BETTER THAN PERFECT” is een van mijn favoeriete quotes en daar leef ik vandaag bij. Met bonzend hart gooi ik deze post de lucht in. Wie zullen dit allemaal opvangen?

~ Maryam Medina

DoneIsBetterThanPerfect_1W

2 gedachten over “We gaan de lucht in!~

  1. Je hebt een fijne schrijfstijl! Goed dat je dit doet, ook al is het niet het perfecte moment. Het interessante aan het leven is dat er geen perfecte momenten komen en dat het elven te kort is om je daar druk over te maken! Ik ben benieuwd naar je volgende posts.

    Geliked door 1 persoon

    1. yaaay mijn eerste reactie T__T haha bedankt voor het reageren! Ik heb nog veel ideeën, dus blijf zeker terug komen. Je kan me ook volgen op facebook, dan zie je het vanzelf als er nieuwe blogposts online staan =)

      Like

Plaats een reactie