Quotes

Quotes waar ik kracht uithaal~

Quotes, ik ken niemand die ze niet leuk vind. Er zijn er zo veel! Voor elk onderwerp dat je maar kan bedenken vindt je er genoeg van terug. Ik zeg er eerlijk bij, sommige kunnen wat cliché zijn. Maar er zijn er genoeg waar ik echt blij van word. Heb jij ook van die quotes die maar door je hoofd blijven gaan? Die quotes die je aan het denken zetten en waar je echt iets aan hebt? Ik ga vandaag een aantal van mijn favoriete quotes met jullie delen. We beginnen met een quote die recht door zee is. Eentje die je zegt dat je niet te veel moet nadenken en gewoon moet gaan met die handel. Een quote waar ik veel aan heb gehad.

DoneIsBetterThanPerfect_1W

Daar is die weer. “Gedaan is beter dan perfect” Mijn favoriete quote! Ik heb zo een gevoel dat deze nog wel vaker kan voorbij komen in toekomstige blogposts. Deze quote verteld je dat je niet moet wachten tot iets perfect is. We weten allemaal wel dat we als mensen moeilijk tevreden zijn. Het kan altijd, beter, sneller, mooier, en ga zo maar door. Dus gewoon beginnen met één stap in de goede richting. Gaandeweg leer je van alles bij en zo wordt je vanzelf beter.

De volgende quote heb ik gehoord van een lief meisje genaamd Manon Tilstra. Ik hoorde het voorbij komen in een vlog die ik van haar aan het kijken was en vond de quote meteen pakkend en motiverend. Sinds die dag, een jaartje terug ongeveer tot nu blijft ook deze quote vaak door mijn hoofd spoken.

thumbnail_2017-03-26 11.39.14_1490606322437

Zij geloofde dat ze het kon, dus ze deed het. Klinkt toch weer minder sterk als je het vertaald of heb ik dat alleen? In ieder geval, ook deze quote geeft me altijd dat extra duwtje op momenten dat ik het kan gebruiken. Als je ergens in gelooft en je voelt al energie stromen door je lichaam als je het er alleen nog maar over hebt. Dan weetje dat je er een passie voor hebt. Laat je dan niet gek maken door andere die het je niet gunnen of die je willen afleiden. Nee! Ga op je gevoel af, weet dat je het kan en ga het gewoon doen.

Wat zijn een aantal van jullie favoriete quotes? Quotes die je tot nadenken zetten, net dat extra duwtje geven in de goede richting of waar je gewoon blij van wordt? Deel ze met ons in de reacties. Ik vind het leuk om weer nieuwe favoriete toe te voegen aan mijn lijst.

~ Maryam Medina

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s